Payudara keluar susu pekat

Salam ibu ibu sy nak tnya , sy skrg trimester kedua kandungan 22weeks . Sy nak tnya normal ke payudara keluar susu ? Susu nya pekat . #firstmom #ingintahu #pleasehelp

5 Balas

Ada some people recommend ambil/kumpul susu yang keluar tu, colostrum tu very good to use later kalau baby sakit.

normal .dan jgn pam ok .biakan je hingga smpai wktu bersalin..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Normal sis . Jgn dipicit ye biarkan je .. sebab kalau picit banyak risiko nnt

boleh saya tahu apa yang awak amalkan untuk dapatkan susu badan ?🤗

Normal..jgn risau ok