Luka jahitan selepas bersalin

Salam ibu-ibu semua. Nak tanya, biasanya berapa hari ya benang jahitan tu hilang? Saya dah 22 hari berpantang tapi benang masih belum larut. Ada tips tak untuk cepat baik? Terima kasih atas perkongsian ☺️

3 Balas

sy Dari Anak 1 sampai 3,beranak semua dalam mase seminggu dah ok...kerap sapukan ubat kuning.bila cuci,make sure lap Kering..BANYAKKAN berjalan sbb sy MMG byk berjalan n lasak MCM org xpantang xjahit semua.....rezeki anak no 4 Baru Ni je,XDA jahit dan Koyak...

Saya 2 minggu lebih benang sudah lepas,cuba letak minyak herba kat modes dan jaga kebersihan

letak myk herbanika nona roguy kt pad. cpt hilang