Tips untuk elak baby kuning atau mudah bersalin..

Salam ibu ibu, sekarang saya nak msuk 30week..rasa seram nak bersalin makin menjadi2 sampai mimpi buruk mcm2..hahah nak tanya ada tak dekat sini amal makan apa2 untuk mudah bersalin dan untuk elak baby kuning..sbb saya darah 0..katanya anak mudah dpt kuning..#firstmom #pleasehelp

3 Balas

buat exercise (boleh google), klu larat blh bsama dgn pasangan. tang baby kuning ni, majoriti bby mesti akn kena, sbb fungsi hati/bilirubin bby nak develop. xkisah ibu darah kumpulan apa pun, tetap akan kena. yg membezakan cuma berapa lama sahaja.

ini petua baru2 ni..try minum susu kambing spnjg mengadung selagi xbersalin...dpt kurgkn kuning / mhkin ank xkena langsung

minun susu kambing kurma sengkuang cina anggur hitam amalkan ni sampai besalin, ikhtiardan tawakal