ada harap ke

Salam ibu ibu mau tanya klu 1line samar samar 1line terang ada harap ke ada yg perna mcm sya ke ibu ibu berapa hari lgi baru blh cek balik

ada harap ke
23 Balas

Tdi pgi sya cek lgi sama juga tamba samar btl lgi line 1 yg satu lgi terang ya Allah doa kn sya mudah mudahan ada harap hmm msih lgi sya ragu ragu sbb sya cek tdi pgi line nya 1 tamba samar ibu ibu doakn sya ya trima ksih semua nya

Klo blh buat test di awal pg... Klo ada namapk dua line walaupun tak berapa clear.. Insallah ada la tu..

insyaAllah ade rezeki xkmana....repeat test lg sminggu ke..msti terang...take care🤗

Inshallah positif. Nanti minggu depan awak check lagi sekali. Jaga makan taw

4y ago

Amin ya sis nnti sya cuba lgi hehe

Positif ni sis. Nanti check balik. Samar tu sebab masih baru lagi

cek blk after seminggu ya , mkn folic acid terus utk persediaan

Alhamdulillah positif😊mcm sya haritue ☺️tahniah sis

4y ago

Yake mudah muhan la ada maksih sis

Saya dulu pun macam tu sis. Dah keluar dah seketul baby hehe

4y ago

Yake mudah mudaha la mcm sis juga

Tahniah.. 👍🏼 Awl lg sbb tu tanda merah lg 1 xbrpa terang..

Alhamdulillah.. insyaa Allah positif tu sis. Jaga diri elok2 ye.

4y ago

Alhamdulillah maksih