Baby kurang gerak

Salam ibu hamil sekalian . Nak tanya kalau kita demam ada effect tak pada baby ? Baby saya kurang gerak tapi dia kerap tersedu . Saya baru start demam semalam . Sekarang usia kandungan dah 33 weeks . Ada cara tak nak kebahkan demam . Saya sepanjang pregnant ini kali pertama demam teruk . 🥺😭😢#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

8 Balas

kalau demam terok suhu tnggi btter prgi klinik atau hosptal.. ibu preggy dmm trok blh effect ke baby