Baby kurang gerak

Salam ibu hamil sekalian . Nak tanya kalau kita demam ada effect tak pada baby ? Baby saya kurang gerak tapi dia kerap tersedu . Saya baru start demam semalam . Sekarang usia kandungan dah 33 weeks . Ada cara tak nak kebahkan demam . Saya sepanjang pregnant ini kali pertama demam teruk . 🥺😭😢#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

8 Balas

camana kita tau kalau baby dlm perut sedang sedu sis ?? saya skrg dah nk masok 30w. tak perasan pulak sedu sedan ni,cuma tau baby gerak dan tendang je

1y ago

Sedu dia mcm berdenyut tmpat yg sama berulang kali..