Baby kurang gerak

Salam ibu hamil sekalian . Nak tanya kalau kita demam ada effect tak pada baby ? Baby saya kurang gerak tapi dia kerap tersedu . Saya baru start demam semalam . Sekarang usia kandungan dah 33 weeks . Ada cara tak nak kebahkan demam . Saya sepanjang pregnant ini kali pertama demam teruk . 🥺😭😢#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

8 Balas

Saya baru ni kene tahan wad sebab baby kurang gerak, saya batuk teruk. Doctor pantau seharian. Saya xckup gerak walau saya minum ice cream, air sejuk, usap2. 9mlm sy pergi pac, terus tahan wad.