Birth control

Salam. Hye nak tanya mommies semua guna birth control apa? Help, I'm a new parents

2 Balas

Saya merancang sendiri je..tp sis dan suami kna betul2 faham bila waktu subur sis..elakkan bersama masa waktu subur..alhamdulillah gap ank ptama ngan kedua 2thn 5 bln and anak kedua an ketiga 2 tahun 2 bulan..masa ni mmg kna share waktu period dengan suami supaya dia aware..atau nak lbh mudah install period tracker kat fon suami juga spya dia pun bole monitor..

3y ago

Masa hri xsubur tu ada masa terlepas buang dalam juga. Tp kebanyakkan masa memang buang luar. Tp pastikan betul2 bila hari subur dan hari tak subur tu. Utk keselamatan buang luar la.