Masuk angin atau gastrik

Salam hye mom's nk tnye sy da 13w2d , sy rase sakit perut yg teramatt sgt dari tghri td smpai skrg . Mcm msok angin pon Ade mcm gastric pon Ade jgk . Nk pegy klinik tp husband keje mlm . Sape Ade Kene keadaan yg mcmnie boleh komen Tak ? Ade cara nak atasi ?? #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Saya pun pernah kena mcm ni waktu 13w haritu. Sbb lambat makan. Pukul 10 baru makan. Skrng lepas subuh terus makan or amek oat. Okay dah takde sakit. Ada baca yg nk masuk trimester 2 ni kita akan lagi Kerap lapar. so xboleh makan lambat2. pastu kena tukar seluar, pakai seluar mengandung. nti senak pun sakit perut.