luka czer xcantik

salam.. hai.. warga TAP.. sy nak tnye... mcm mne nk bg luka czer ni cpat elok.. cpt cntum.. ok n elok kering sntiasa... luka czer sy trbukak skit.. n msih klua air bisa + drh skit sometimes... huhuhu.. really² stress dh n luka czer ni.. bb un sbln dah.. luka czer still xelok xcntik... 😭😭😭😭

10 Balas

lepas mandi keringkan dpn kipas atau dap2 ngn tisu. tisu jgn guna bahagian sama utk lap bahagian yg terbuka tu. bimbang akn ada infection. bnykkan mkn makanan yg bervitamin tinggi mcm oren sunkist. atau bleh amal minum sunquick tanpa gula. sayur2 pun jgn tinggal. kalau berlarutan jgk. or makin teruk, terus ke klinik.