luka czer xcantik

salam.. hai.. warga TAP.. sy nak tnye... mcm mne nk bg luka czer ni cpat elok.. cpt cntum.. ok n elok kering sntiasa... luka czer sy trbukak skit.. n msih klua air bisa + drh skit sometimes... huhuhu.. really² stress dh n luka czer ni.. bb un sbln dah.. luka czer still xelok xcntik... 😭😭😭😭

10 Balas

yg penting setiap kali lps mndi...msti keringkan luka..bykkan makan buah oren & sayur.. 😊 dan jgn sapu apa2 myk mcm myk gamat ke apa2 ke kt tmpt luka..