Mimpi kerap Bleeding waktu hamil

salam hai.. saya tahu mimpi ni mainan tidur tapi sya seminggu ni mimmpi 3 kali dh bleeding waktu hamil 1st reimister.. lgipun skrg tgh sakit perut.. ada tak yg pernah mimpi mcmni? ke sbb sy risau sgt jd terbawa mimpi sampai 3 kli

1 Balas

saya mimpi saya beranak awal, pramatang . tapi sampai sekarang dah 37w tak bersalin lagi. 2 3 kali jugaklah mimpi . takpe, betul ke tak betul ke anggap je mainan tidur. kalau ada tanda bleeding atau risau , terus ke hospital