Naikkan selera makan

Salam & hai. Nak tanya macam mana nak naikkan selera makan & berat badan? Sy sekarang pregnant 14w 4d, berat 70.01kg. Masa bukak buku 8w berat sy 70.4kg. 3 minggu lepas sy +ve influenza A, sejak tu selera memang tak berapa nak ok. Harap boleh bagi nasihat. Terima kasih. #firstbaby

1 Balas

pnglmn lps, berat sy turun mendadak (79kg-70kg) dri awl pregnant smpai 20w, tmbh masa 15w kena covid. lps 20w baru berat naik slow2 sbb baru nk recover.

12mo ago

haah. tapi lps 20w tu selera mkn dah makin baik..smpai mendadak naik pula 😅 dktr misi takdela cakap apa2 sbb dorg ada rekod kesihatan kita.