CARA GUNA OPK

Salam hai mommies, saya nak tanya.. if dah 3 hari (28,28,29/7)opk gelap second line apa maksudnya ya ? and apa perlu saya buat.. ? thank u #ingintahu #pleasehelp

CARA GUNA OPK
2 Balas

Boleh bersama suami selama 3 hari berturut2 sis ..lepas tu rehat seminggu atau 2 minggu .bagi proses penempelan tu berjaya .InshaAllah..saya pun cuba cara ni dr doktor

kalau opk terang dua2 line, mkna nya tgh wktu subur. kalau nak anak, boleh bersama wktu tu, kalau xnak ank, elakkan bersama wktu tu.