naik bintik merah

Salam hai mommies , maaf saya nak tanya normal ke dalam pantang naik bintik merah macam ruam di kaki dan tangan ? agak gatal juga . boleh share tips untuk legakan ? #pleasehelp #firs1stimemom

1 Balas

Waalaikumsalam, sesetengah orang akan naik macam tu.. Sy pun sama dalam pantang akan naik ruam di peha dan belakang badan tgn.. Sy pakai bedak gatal brand snakes.. Lepas mandi letak bedak gatal agnesia pun. Boleh..