Kuning anak

Salam & hai mommies. Ada tak tips nak turunkan kuning anak? Atau ada ibu² kat sini yg bukan darah O tapi kuning anak lama?

10 Balas

Saya anak dua minggu baru hilang kuning, sebab saya husband darah O, anak pun O lah. Huhu Dua kali masuk wad duduk bawah lampu tuu. Last sekali saya bagi susu formula untuk bgi baby kerap berak and kuning tuu akan keluar. Tips dia banyakkan menyusu. Setiap 2 jam kejut baby bangun minum susu, dia akan kerap membuang, and najis dia warna kuning itu maksudnya kuning semakin kurang lah.