Normal ke baby kick

Salam hai ibu² normal x bila baby kick dekt pundi kencing sampai kita rse nak terkucil tu...sejak masuk 23w lagi dia suka sngt kick situ aduii nyilu rsenya..tapi xpe kee ehh sbb mcm bhgian bawah kan#Sharing_dong_Bund

4 Balas

sy pun bby kick dekat pundi kencing dri 21week skrang dah 23 week bby tetap kick dekat pundi kencing tpi dah mula merantau semua kawasan dalam perut..bidan kata peranakan rendah sbb tu baby kick dekat pundi kencing..normal..just kena hati2 tak boleh nk kerja berat2 sbb peranakan rendah..

baby saya pun suka tendang dekat pundi kencing.. kadang2 area perut 😂

normal kot. sy pun mcmtu 4/5kali jugakla ulang buang air setiap hari😂

Sye pun rase MCM tu bila MLM lagi aktif dye kick...