Mom fully bf bole minum kopi x

Salam hai everyone, nak tanya bole tak minum coffee for ibu bf fully sbb first bby and dh 7 months x pena try lgi#SeriusTanya #firstmom #ingintahu

6 Balas

Boleh je sis tapi tengok bby plk. Mcm sy bila siang minum kopi malam bby akan tido lambat dari biasa sbb xleh nk tido kot asbab kopi tu 😆 So bila sy nak minum sy dah prepare mental nak hadap bby wktu malam. Dia tido lambat ajak main takpa. Klau meragam tu yg jemm sikit.

Boleh je xde masalah. Pantau anak je ade ape2 side effect tak pastu. Klau takde ok je minum. Mcm anak saya full bf Alhamdulillah saya makan ape pun dia ok.

Saya minum lepas habis 44 hari pantang. Bila tengok baby okay saya proceed. Saya mmg coffee lover 🫰🏻

saya semua benda saya makan je, alhamdulillah baby elok je cuma lebihkan yg khasiat

Sy hari2 minum coffee sis.. bby ok xmeragam tp jgn lebih 1 cawan sehari je.. sy fully bf

4d ago

Ook tq sis respond nya

boleh je sis..tpi jgan selalu😁