Good bra for pregnancy

Salam hai, Alhamdulillah dah masuk 12 minggu. First baby..rasa masyaAllah hebatnya seorang ibu mengandungkan anak. Walaupun first trimester, dah rasa bagaimana mual2, pening, badan berangin, sakit rahim sebab mengembang dan sekarang sakit breast mengandung. Mungkin sebab saiz bra yang sama dgn sebelum mengandung so dia ketat sikit. Ibu2 semua boleh recommend pemakaian bra yang bagus/ brand/ jenis yang boleh pakai sampai menyusu nanti? Tak payah beli banyak kali😅 #pleasehelp #advicepls #1stimemom

2 Balas

Klu sy, sy beli bra extender dlu awal2 ni. Nti dh dekat2 bsalin baru cari nursing bra yg sesuai. Sbb nursing bra usually nipis, bila pkai lama2 takut cpt rosak.

2y ago

Sama2 😉