#ibudlmdlema

Salam guysss ..dlm group ni ada yg sudi derma baju2 baby yg trpakai ka ?? Due sy 12.08#pleasehelp

6 Balas

Ok sis.. Siapa nak sis ye.. Dekat alamat takde nama sis n no tel sis.. Esok atau lusa saya pos ye.. Moga2 murah rezeki baby sis ye n selamat melahirkan 😊 doakan saya dan baby saya sihat2 ye sis 😊

3y ago

Wasalam.. Alhamdulillah.. Itu je yg saya mampu sis.. Duit raya utk baby sis ye 😊.. Murah rezeki baby.. Breast milk collection dan barut baby tu belum guna pun lagi.. Semoga sis selamat melahirkan.. Baby n sis sihat sempurna.. Amin 😊

Baby sis lelaki ke perempuan? Kalau lelaki saya ada baju baby saya yg dah xmuat tapi masih cantik.. Baby saya dah 8 bulan skang, baju2 newborn ada saya simpan..

3y ago

brg ape je yg sis x de lg ye

3y ago

sy trima sja ni sis apa yg d bgi ..untuk kurngkn kos blanja barang baby sja..

hi. baby boy ke girl ?

3y ago

tdak nmpk scan .. baby boy atau girl sis 😔 sy trima sy klau ada yg sudi bgi

Bagi saya no fon awak

3y ago

smge dpmdhkan ye sis

3y ago

tdak nmpk sis jntina beby .. sy trima saja klau ada yg sudi bgi pkaian trpakai untuk baby