Set Berpantang

Salam dn selamat sejahtera ibu ibu. Ada yg dah beli set berpantang ke? Boleh share tak set berpantang yang terbaik untuk ibu ibu lpas bersalin ni?#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Tiada pengalaman sbb saya tahu saya tak akan menggunakan setiap barang dlm satu set tu. Saya beli Losyen mustajab hijau khas untuk postnatal, blh buat param, pilis dan sapu satu badan. Itu pun tak habis lagi (dah 10 bulan bersalin ni). 😅 Saya beli gel mandian Asy Syifa yg ada ramuan bidara, pepper mint, madu kelulut dan limau purut. Memang dah guna sejak sebelum hamil lg. Segar. Boleh buat syampu juga. Yg lain saya tak perlu.

1y ago

Makan pil yg hospital bekalkan je..