Hilangkan mual

Salam dan hi. Skrg sy bru 10weeks. Mual dan loya mashaaAllah seharian. Mulut pahit je. Kepala pening. Kadang2 loya je. Kdg2 loya pakej dgn muntah skali. Ni baby no 2. Msa yg first alhamdulillah smooth xd rsa apa. Yg kali ni merasa semua 😁. Ibu2 ada tips x cara nk hilangkan loya2 dan pening? Ada yg sama dgn sy?

1 Balas

keep eating apa2 yg boleh ditelan. jgn bg perut kosong. perut kosong - masuk angin - loya. masa ank 1st sy xde mslh loya sgt. ni yg no 2 mashaAllah jenuh menahan. so Sy cari apa2 mknan yg boleh diterima oleh tekak, and eat kerap. so far menjadi