Allergic Mackerel

Salam buibu. Mohon tanya, anak saya baru nak masuk 11 bulan & allergic ikan tongkol (mackerel tuna fish), dekat buku lali & tumit kaki. Saya nak tanya selalu terus bawak klinik atau ada apa apa tips untuk kurangkan allergic. Kesian tengok anak. Appreciate advice ibu ibu berpengalaman. Terima kasih. Salam. Ibu pertama risau.

1 Balas

selalunya klu ank sy allergic dgn certain mknan, sy stop bg dlu...tgu beberapa bulan baru sy cuba semula.