Bubur keju bayi

Salam. Bubur letak chesse selalunya guna chesse apa ? Chesse apa yang tahan lama dan tinggi lemak ? Sbb kt rmh sy tk buat masakan guna chesse. Membazir pula kalau buang#bantusharing #seriusnanya #firstmom #firstbaby

3 Balas

tak semestinya awak kena masok kan cheese dlm bubur. awak boleh buat masakan lain yg guna cheese nak naik kan berat badan baby awak boleh campur dlm masakan awak 1) santan 2) susu full cream 3) cheese 4) unsalted butter contoh masakan guna santan masak kurma, kari, serawa labu, dan lain2 contoh masakan guna cheese mac&cheese, creamy bubur jagung, creamy banana, bubur sumsum, sherped pie, cheesekut, puding dan lain2 lg. nak sebut byk sgt😅 kalau susu full cream mana2 masakan pon awak boleh masokkan. overnight oat pon boleh masokkan susu full cream. cuma nya susu full cream ni below setahun kena masak dulu sy ada bg contoh cheesekut sy buat😁

7mo ago

psp tu mak ada anak berat @ tinggi @ dua2 duk line merah biasanya kenal 😂🤣 pegawai sains pemakanan

Umur anak awak berapa? Macam tak sesuai je menu bubur campur cheese.

7mo ago

haha saya tk terasa pun. salah kot ayat saya. saya ckp salah ke tu maksud saya tersilap ke

sy gune y chessedale y keping tu..biasa nk mkn gune ambik satu2

7mo ago

most wc @MHHmummy 😊. sama la kita. lotus jauh dr rumah. kalau dr tmpt kerja lotus dkt. kdg2 bila singgah lotus tu mmg beli terus la😁