Breastpump

Salam breastpump ap ye yg harga bajet tp bila guna tak rasa sakit ? bila baca2 pglmn ibu bengkak susu, rasa mcm perlukan juga bpump ni.. #ingintahu

2 Balas

mcm saya, saya prefer milk collector je. bila kena bengkak susu, saya marmet ja sampai hilang ketul2 kt breast. alhamdullilah stkt ni menjadi

3y ago

Terima kasih sharing.. kne tgk utube ni cara marmet 😁👍🏻

Boleh usya shopee sis, sambil usya tu baca review / feedback dekat comment tu. Rasanya semua breastpump tak sakit

3y ago

betul jgk tu.. tq sis sharing idea 💚💕