Berat baby tak naik²

Salam.. Boleh tak share tip atau resepi yang boleh menaikan berat baby? Baby sy lahir 36w berat cuma 1.87kg . Sekarang dah nak masuk 10 bulan.. Tapi berat masih 6kg.. Misi dah bising dah.. Graf tak cantik.. Baby masi bf.. Sy dah cuba variasikan makanan tapi still dia tolak² taknak makan.. Skg nak tumbuh gg atas, lagi taknak makan.. Sy bagi buah, roti, dia makan sikit² pastu dah taknak. Stress nya .. Sedih tau org kata baby sy kecik je.. Mcm baru 2 bulan katanya😭😭 #bantusharing

1 Balas

mummy try snacking ataupun tambah serbuk perasa untuk baby. kalau nak tahu lebih lanjut whatsapp saya k.kita borak2. Boleh whatsapp saya di http://www.wasap.my/60175660392/Nakbabyfood