Taik sawan di kepala.

Salam boleh beritahu ape yg sesuai untuk cegah taik sawan. Dan kalau lambat cegah ada efek ape2 tak.. Atau dia akan melarat lagi terok.. #bantusharing

3 Balas

Ape tu. maaf x tahu apa tu taik sawan?.. mungkin ada pktaan lain utk “taik sawan” tu yg boleh faham?

Saya tak pernah dengar ni juga. Mungkin ibu yang lain boleh bantu?

3y ago

kerak yang ada dikepala baby..just guna minyak johnson baby..sapu dan biarkan ia mengembang..jangan di kopek..

kerak yg dikepala baby