#ingintahu

Salam . Bole bagi cadagan tak nama anak perempuan bermula huruf F #ingintahu #firstbaby #mommybuntu

16 Balas

Fasihah Farisha Fauziah Faizah Fasha Farina Furina Farah Farhana Farha Fazura Fatimah #TAPsupermoms #TAPactiveusers

farisya, farina, farah, fazlin, fatini, fatin, farhana, fatma, fasyiha, fazura, fazlini, fazlina

mcm saya, adik beradik perempuan saya semua nama fatin kat depan. kat belakang je tukar2. hihi

Fatin, Fara Fauzan, Fatimah, Faizah,fanah,ferzanu.cuba cara kt Google

Farisha Farah Fatin Fauziah Fatimah Faqihah aliya

Fatin Farhana, Farisya dania,

fara fauzana.... fatihah

Farhatul Faiha ❤️

Farisha Farzana..☺