Storage rm2

Salam. #bantusharing Bagus kea yg dalam gambar ni untuk simpan susu badan. Tp yang jual dekat kedai eco rm2 . Bagus ke?

Storage rm2
1 Balas

try dulu sis. tapi kalau nipis sangat pun risau susu beku terkoyak ke apa pulak. sis boleh tengok nama momohouse tu kat shopee, dia ada jual storage milk bag yang lain, itu bagus sebab i sendiri pernah guna. ada gambar cartoon2.

2y ago

tak pasti lah sis. mungkin boleh je kot. kalau ragu2. cuba call klinik ibu anak tanya. boleh je tanya direct call. saya pun biasa je buat camtu hehehe