belum meniarap baby 3 bulan 10 hari

salam baby sy umur 3 bulan 10 hari belum meniarap lagi, tp dah kuat angkat tegak kepala dgn badan dy bila kita sanggah pakai bantal tu. asik nk duduk je x nk baring 😂. normal ke ? #ingintahu

4 Balas

klu sye ske letak baby posisi mngiring.. nant dye mniarap sendri.. x pun bley tgk kt ig/tiktok cara2 ajar baby mniarap.. bley try buat kt baby..

1y ago

😂😂 ye sist. tu lah mama dye ni x sabar tgk dy meniarap .

normal. baby sy 4 bulan lebih baru start nk pusing. klu smpai 5 bulan xblh pusing tu yg kena check balik

1y ago

owh ye ke sist. tuh lah start risau pulak . sbb kepala dah kuat asik nk duduk je . tp meniarap blm lgi

suami saya masa dia bby dh buat tummy tu skeny ank 4 bulan laju je mnirap

1y ago

ye sist. tq saran nye 😇😇

kena rajin buat tummy time dkt baby.

1y ago

mcam tu langkau x pe ka sist ? insyallah mudah" an x sabar dah tgk dy meniarap 😂😂