Susu Formula

Salam. Anak sy dah 2 bulan full bf. Sekarang nak kenalkan dengan susu formula pulak. Means akan bf+fm. Ada tips tak mcm mana nak kenalkan. Berapa kali sehari, dan time bile

2 Balas

Saya fm+bf dri baby umur 2hari.. Sbb dia kuning dan susu saya x byk.. Myb faktor stress sbb warded 6hari skli dgn baby. Skrg baby dah 1buln lbh.. Saya buat.. pg fm lps tu baby tido Bila dia tjaga kjp dan mata dia nmpk ngantuk.. saya kasi bf smbil baring smpai dia tido.. lps tu dia bgun dgn mulut mcm lapar tu saya kasi fm balik.. Mlm pula sblm tido saya kasi fm.. Bila dia tjaga2 kjp tu saya kasi bf

boleh tahu tak kenapa nak bagi fm pulak?