BABY 5BULAN 20HARI

Salam.. Anak saya harini susah tidur siang.. Dapat Sekejap shaja.. 30minit pgi.. 30minit ptg.. Macam2 cara dah buat.. Mandi air hangat.. Kenyangkan dia.. buaikan..dodoi kt pangkuan... Tak dapat jugak.. Kenapa ya?? Risaunya saya.. tapi hariini dia dah boleh meniarap utk prtama kali nya.. #firstbaby #bantusharing #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Growth spurt. Layankan aje dgn kasih sayang. Boleh dapatkan pengetahuan tenangkan dan tidurkan anak di FB BABY LANGUAGE