Salam, Alhamdulillah saya dh slamat bersalin.due 13/3 bersalin, 7/3 baby nk kluar awal....

Salam, Alhamdulillah saya dh slamat bersalin.due13/3 bersalin, 7/3 baby dh kluar

21 Balas

Alhamdulillah tahniah .. sye due 12/3 masuk ni dh 2kali turun tanda .hari ahad skli. dan tdi skli. sakit 10minit skalii... since hari sabtu duk tahan sakit.. harini sakit kuat, dengan harapan p hospital jalan dh buka. rupanya belum terbuka lagi.. doakan sye yee moga dipermudahkn urusan bersalin nnti 🤲🏻

Alhamdulillah tahniah...mesti seronok kan dapat keluar awal...saya due 20/3 berharap baby nak keluar awal juga...hari2 pujuk baby🤭semoga baby keluar sebelum due ...aminn❤️

1y ago

Sama due date kita. Belum bersalin juga.

tahniaaa sis. doakan sya juga moga prsalinan sya lancar ☺. due 26/3 tpi hope baby nak keluar awal sbb sya da dekat sebulan kat bandar. tak sabar balik kg dn jumpa baby.

due date kita sama tpi sya belum lgi bersalin?😭 blum ada tanda2 tpi baby dlm kuat bergerak active jak hmm sioknya da bersalin, BTW congrats sis slmt brpntng

Tahniah sis, selamat berpantang.. doakan sy ya.. dah turun tanda darah.. pergi hosp tadi 2cm, doc suruh balik dulu.. due 14/3

ala due kita sama la 13/3 tp bby sya msih seronok lg dlm perut tknk keluar😂 nk tahu senaman apa ye nk buat bukaan dgn cepat ?

1y ago

oh .. mmg sllu jugak buat bnda tu..smpaikn jalan2 kat mall kaki bngkak ..tkde juga tnda2 nk bersalin..

Alhamdulillah tahniah sis, saya pun 13/3 belum ada tanda tanda bersalin lagi. Doakan saya ya, tak sabar nak jumpa baby

1y ago

Sis kongsi lah cerita macam mana pengalaman baby nak keluar awal tu hehe

Wsalam.. due kta sma best nya awk dah selamat bersalin.. doakan sy jg bsalin sblm due ye.. selamat berpantang

Wahh bestnya sy due 8/3 tapi blm ada tanda2 lgi😕 doakan sy semoga bersalin dlm minggu ni dan dipermudahkan 🙁

1y ago

tidak kena suruh serah diri ka sis ?

Sy due 18.4 tp bby da keluar 19.2 . Alhamdulillah .. Bby kua 2.6kg wlpn 31w tnpa bantuan pernafasan ..