Salam, Alhamdulillah saya dh slamat bersalin.due 13/3 bersalin, 7/3 baby nk kluar awal....

Salam, Alhamdulillah saya dh slamat bersalin.due13/3 bersalin, 7/3 baby dh kluar

21 Balas

alhamdulillah.. saya due 23/3 masih blum ada tanda .. mcm nak pjuk baby kluar awal hahahaha😂

Tahniah sis🤲🏻 selamat berpantang 🥰 due saya 24/3 doakan sy dan baby selamat semuanya 🤲🏻

2y ago

Sama date ... blm Ada tanda 2 lagi sis

Saya due 22/3 bersalin. Tapi 4/3 bby dh nk keluar awal. Alhamdulillah. Selamat dh semuanye

2y ago

Awal betul dia.. 2minggu awal🤲

Alhamdulillah. Tahniah sis. Due kita sama. Tapi baby saya akhir bln 2 dah keluar dulu hihihi

Alhamdulillah ..tahniah selamat berpantang… Semoga hari nanti sy dapat merasa juga…

Tahniah sis😍! sy pun due date 13/3 jugak.. tapi masih tunggu😁....

2y ago

Terima kasih sis, semoga sis pon diprmudhkn brsalin

sis ada tips tak mcm mana bby boleh keluar awal 🙁

Kita beza sehari. Sy due 12/3, bby kluar 6/3

Alhamdulillah.. selamat berpantang sis

Alhamdulillah sme tarikh kita☺️