Kepala bayi

Salam alaykum/hai ..sy nak tanya ada x baby ibu2 di sini yg timbul tulang keras sepanjang kepala baby tp bhg atas je .bukan melintang tp memanjang...tp xda lah smpai ke belakang kepala...sy jadi risau sgt sbb waktu lahir2 tu rasanya xda lagi tulang timbul tu..skarang baby sy dh 1bulan7 hari..adakh ini normal??ada yg mngalami mcm ni x??😢

1 Balas

ada gmbar tak? kalau musykil rujuk la pada yg pakar berdekatan/doktor kat kk