pregnant 7w

salam. ada yg dah scan time 7w? dah ada nampak janin tak?

11 Balas

Sy scan smalam 7w5d tak nampak janin lg ..scan nampak kantung dan cyst air ,doc ckap akn pecah sendiri cyst tu ..janin pulak mngkin kebelakang sikit sbb tu nampak tak katenya ☹️☹️

Kelmarin scan 7w2d alhamdulillah dah nampak through tvs. Dr tunjuk jantung, nampak berkelip kelip. Sedih + terharu pulak rasa sebab 1st pregnancy. Now dah submit documents utk buka buku pink

1y ago

Tak sakit tapi cuma rasa tak selesa kalau dia gerakkan ke kiri kanan. Tips dia kena relax/lembutkan kaki

Bergantung pada org sis, saya pergi 6w kosong tapi pergi semula lepas 3w Alhamdulilah ada janin

1y ago

yaa sis

sy scan 7w4day x nmpak jelas, dr buat tvs baru jelas nmpk bby n heartbeat..

Saya scan 7w1d dekat swasta. Dah nampak baby and heartbeat pun dah ada.

depends pada org, better scan 8w janin & heartbeat dh nampak😚

depends pada org sis, mcm sy 6week dh nmpak jantung

sy scan dh nampak..heartbeat pun nmpk skali

1y ago

alhamdulillah saya baru lepas scan td dah nampak baby & heartbeat🥰🤲🏻

Sy 7weeks dh nampak janin n jantung

sy scan 7 week blum nmpk 😔

1y ago

awk scan 7week juga ye, insha'Allah awk, amiin,