Baby kena admit nicu

Salam, ada x mommies yg ada pngalaman baby usia masih dalam pantang tp kena admit nicu sebab jangkitan paru2, boleh share pengalaman? Sebab ank sya kena masuk nicu sbab jangkitan paru2, on antibiotik dan kna pakai oksigen. Dah hari yg ke 2 tiap malam x asyik fikir kt anak. Tido pn x lena, ssyik rasa nk mnagis je 😔😔 doc cakap paling min 5 hari di nicu.. #firsttimemom #firstbaby #bantusharing #ingintahu #PleaseAdvice

6 Balas

Anak sy pun penah di NICU.. ibu2 boleh ye pergi hari2, xkisah time, utk menyusukan baby, ataupun awk try call tnya dulu,

1y ago

Sya xboleh melawat, sya cuma boleh call untk tanya keadaan anak 😔