Hb low 9. Drip ubat

Salam. Ada tak ibu2 yg hb low, yg ade pengalaman drip ubat/air ditangan. Dan cucuk bontot 5kali setiap hri selama 5hari. Sakit tak ye? :(

2 Balas

cucuk mmg sakit la mommy. branula tu pun kalau jenis tak pandai cari urat mmg lebam2 tgn kita. tp positif je ye utk keselamatan & kesihatan baby & mommy juga. nanti lepasni makan byk2 tau makanan yg tinggi zat besi biar sihat & hb tinggi. fighting mommy! 💪

1y ago

hmm. dh cuba byk mkanan utk hb naik ,paling tinggi pun 10.1 pastu turun plk. nurse dh ambil darah nti result lgi 2minggu

cucuk bontot tu untuk ape sis?😅 sy hb makin drop jugak..awal2 pregnant ok je, pastu 10...ni dh 9.3.. asyik tukar ubat je..

1y ago

cucuk inferon. awk boleh google, sy dh 28weeks dari mula buka buku hb 9.7 pastu naik 10.1 pastu turun naik turun naik