berat baby kurang & baby songsang

salam.. ada sesiapa tahu tak macam mana nak tambah berat badan baby dalam kandungan? saya 32weeks baru lepas scan berat baby 1.6kg doktr kata sepatutnya berat kena 1.8kg, dan baby songsang ada sesiapa boleh bagi tips tak untuk baby berpusing? #firstmom #pleasehelp #ingintahu

12 Balas

awk okay lagi 32minggu, 1.6kg. saya ni 31minggu belum smpai 1kg. tersangatlah small 🥺 baby iugr. dh tktau mcm mane nk naikkan berat baby 😓

11mo ago

kita berdoa pada allah minta allah jagakan kandungan baik baik, insyaallah saya doakan baby awak beratnya akan naik semoga urusan kita semua dipermudahkan aamin