anak 3 bulan kerap garu kepala

salam. ada sesiapa mommies di sini yg anak ada masalah suka garu2 kepala hampir kerap? apa ubat@shampu@tips cara yeee? sy tak pasti samada garu sbb gatal ke or knp tp dah pernah try sabun shampu sebamed yg bagus tu pon tetap kerap garu kepala jgk#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Puan belek kepala ada masalah apa? kulit kering? ruam? Jika garu kepala hampir kerap,bg saya normal . mungkin tu habit dia sebelum tidur dll. Kena kenal habit anak ya. Mcm anak saya,gosok telinga, gosok mata, kepala ke kiri ke kanan tanda nak tidur/ nak susu.