Sesiapa boleh terangkan bacaan scan ni? normal dan ok ke

Salam, ada sesiapa boleh baca bacaan scan dari KK ni tak? haritu doc takde explain dengan teliti sebab ramai pesakit. Just bagitahu berat baby sahaja. Tqvm.#seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

Sesiapa boleh terangkan bacaan scan ni? normal dan ok ke
1 Balas

sis punya ni semua okay je. sbb bacaan semua ikut range mcm dlm kurungan yg belah kanan tu. doc kt kk ni sllu dia explain teliti klau mmg baby ade masalah. klau dia senyap xde ckp pape maknanya baby okay je. nk doc explain teliti, kena kita sendiri yg kena byk tanya. sbb sy jenis yg mmg stiap mggu study pasal pregnancy n baby, so sy mmg sentiasa ade bnda nk tnya so doc mmg akan explain teliti wpun baby sy yg 32w ni sume normal. nak ade baby kena rajin membaca jugak mcm time kita nk ambik kursus kahwin or bljr memandu. baru boleh be prepared

1y ago

okay terima kasih ya, bukan apa sebab saya ikut suami pindah. before ni pergi KK dekat tempat lain. dorang memang teliti + explain satu satu. kalini KK yang ni macam tak sama yang before ni. apapun terima kasih ya.