Due bulan 5 ada yg selamat bersalin ke

Salam ..ad geng due awl bulan 5 tak? Hmm doakan dipermudhkan tauu belom ad tanda lagi ni… takot sgt mcm2 fkir. korang dh bersalin ke? Boleh share x korang yg xde tanda tu tpi dh bersalin cmna ye #firstmom #newmom #bantusharing

Due bulan 5 ada yg selamat bersalin ke
27 Balas

Saya due 7/5. Kena serah diri 6/5 sbb GDM. Skrg baby kerap mengeras & setiap hari mmbuang. Tanda2 nak beranak ke tu ? perlu ke pac ke cek bukaan ? Btw ni anak kedua, anak pertama xde pnglaman mcm ni, seminggu sblm beranak mmg xda sakit2 langsung.