Due bulan 5 ada yg selamat bersalin ke

Salam ..ad geng due awl bulan 5 tak? Hmm doakan dipermudhkan tauu belom ad tanda lagi ni… takot sgt mcm2 fkir. korang dh bersalin ke? Boleh share x korang yg xde tanda tu tpi dh bersalin cmna ye #firstmom #newmom #bantusharing

Due bulan 5 ada yg selamat bersalin ke
27 Balas

Saya due 17/5 masih tak ada tanda apa apa. Cuma selalu memulas sakit perut. Sehari 2 3 kali membuang. Baby pun ada mengeras tapi tak ada kerap.

due 5.5 dh slmat brslin 28.4 hari tu pecah air ketuban.. smoga yg tgah mnunggu hari dipermudahkn urusan bersalin

sy due 19/5...bby kerap mengeras je tp bby aktif...xsabar nk tgu bby keluar ni..harap2 masa terdekat ni keluar la bby... Aamiin

1mo ago

sama la kita geng due 19hb 5, tp baby dh mengeras, esok kena pi hospital dr nk cek bukaan.. mlm² dh start rasa mild contraction.. semoga kita dipermudahkan proses bersalin, ibu sihat baby sihat aamiin.

syaa.. esk jaa due.. tpi tulaa xda tnda ii nk brsalin ni haa.. erm, doakan syaa smga bby nk kluaq tnpaa prlu induce ya 😌

sy due 10/5 ni tp xde tnda2 bby nk kua...9/5 dh kne serah diri kt spital...ble pkir2 kne admit wad,tros jd stress

wasalam.. sy due pada buku 4hb ni.. pun belum ada tnda².. perut just mengeras gitu jee, tapi tak kerap.. 🫠

sy due 20/5..kerap jgk dh rase mengeras..ank first pramatang 36w2d..hrp ank kedua mudah jgk.. Aamiin.. #37w2d

Sy due 26/5 belum ada tanda2 jugak lagi. Tapi dah standby sebab ada pengalaman bersalin 38w.

due 5.5 semalam dah start keluar lendir + darah..tp tak rase sakit pn lagi

kita sma sis sy due 9/⁵ tpi xada tnda2 lgi cuma perut keram mgras je ..