Due bulan 5 ada yg selamat bersalin ke

Salam ..ad geng due awl bulan 5 tak? Hmm doakan dipermudhkan tauu belom ad tanda lagi ni… takot sgt mcm2 fkir. korang dh bersalin ke? Boleh share x korang yg xde tanda tu tpi dh bersalin cmna ye #firstmom #newmom #bantusharing

Due bulan 5 ada yg selamat bersalin ke
27 Balas

sy due 5/ 5 dh selamat brsalin 27hb 🤣🤣...si kcik awl nk kluar...tpi syg tkde rezeki nk normal..emergency czer ...poor progress bukaan amik masa terlmpau lama smpai brhari2

2mo ago

sy air ktuban leaking lpas tu kluar drah lpas check bukaan 2cm bru start rse kontracktion...sakit sis..rse mcm nk mcm hilang nyawa 🥹🥹 syg btol bukaan trenti lpas 5cm...3hri than sakit...last2 czer