Susu formula S26

Salaam mummies, saya nak tanya. Apa beza susu S26 SMA & juga S26 biasa ya? Perisa dia? Kandungan dia? Atau apa ya? (Susu macam dalam gambar) Tqvm 🌷

Susu formula S26
2 Balas

anak saya pakai susu S26 SMA..before this pernah try S26 biasa..agak berbeza dgn S26 SMA dari segi kandungan khasiat dan tekstur susu..mcm S26 biasa tu tepung dia agak berderai manakala S26 SMA tepung dia halus mcm gula icing tu...and pernah try dekat ank utk S26 biasa sekali dia byk jeluak and muntah..bila tukar ke S26 SMA elok je..so saya stick dgn S26 SMA je walaupun harga dia mahal..ikut keadaan baby if dia boleh terima dua² ok la tu..

1mo ago

salam nak tanya s26 biasa tu okey tak untuk tambah berat badan bayi or mana lg okey dgn s26 sma

dua2 perisa sama. s26 putih tu asalnya s26 gold, packaging btukar. beza kotak ungu dan putih dari segi ingredients dan harga

4mo ago

bg sy better stick to 1 jenis saja. sbb bila kndungan lain, perut bby nk kena adapt semula, and ada possibly tak serasi.