Saya nak tanya , normal ke false contraction daripada pagi sampai ke malam , tiap 5 ke 10 min rasa

Sakit tu , tapi tk kuat mcm period pain tu je rasanya

1 Balas

Dah berapa minggu? Kalau makin kerap better ke hospital sis. Saya masa nak bersalin anak ke2 memang rasa macam period pain tu je

2y ago

Sekarang ada rasa lagi tak sis? Pengalaman saya, saya rasa kejap je masa sebelum tidur then hilang, esoknya saya kena serah diri sebab saya overdue masa tu, doktor check bukaan dah 3cm. Malam tu sakit makin kerap sampai saya sendiri tak boleh tahan, bagitau nurse terus kena tolak ke labour room.