Sakit perut

Sakit perut on off dari pagi sampai sekarang lpastu ada spot coklat keluar tanya kawan kawan kata mesti dah bukaan 1 cm tungu je bersalin betul ke

2 Balas

dah boleh p hospital nanti doc cek bukaan...dah ada tanda mengeras ke tu? klau ada tu tanda nk bersalin dah

7mo ago

spot coklat tu kira tanda jugak sis...ada mengeras x? klau ada tu tanda jugak

Keluar spot coklat tu dah kena check tuu

7mo ago

spot coklat tu darah la tu sis cuma sikit n myb sbb bkn fresh kluar masa sis perasan sbb tu dia tak merah..jgn ikut yg "selalu org lain" sis badan masing² xsama walaupun situasi nampak sama..selalu jgk jadi kes baby dh lemas, baby dh mkn najis sendiri dlm perut sbb org lambat g spital bila dh ada tanda..sis pegi je cek dulu, nt dktor akn cek bukaan n contraction..apa² keputusan lepas tu depends pd dktor sm ada sis mmg dah nk kena beranak atau blum masa lagi..