normal ke sakit di bahagian vagina ?dan celah kangkang kita?

Sakit perut dan sakit di bahagian bawah kemaluan?

2 Balas

Normal sis, saya pon tgh merasai mcm tu. Skrg dah 33 weeks 3 days, kdang dia sakit ngilu2 camtu nk trun dari katil pon takleh gerak jadi kura2😂 lpastu nk kncing pon dia rasa berat kat bawah tu. Celah kangkang sakit nk ubah posisi tidur pon kne slow2 gerak, letaklah bantal kat tgh kaki tu peluk bru rasa okay sikit

Normal je , saya skrng 38 week makin sakit kt area situ , jalan pon dh tk betul , tpi time baring nk ubah posisi tu sakit yakmat , kena slow2