Carpal tunnel syndrome

Sakit pergelangan tangan kiri,ade sape2 x mummy to be yg sakit di pergelangan tangan? Saya sakit tp x pasti kena himpit dgn badan k ape..tnye dr, die kate biase lah tu n suh urut sikit je..tp sakit kot..ganggu aktiviti harian

2 Balas

saya pernah sakit pergelangan tngan kanan tp punca sbb saya cuci kain pakai tngan berus tuh kain pakai tgn esok dia trasa sakit sgat mcm nak nggis juga mnahan sakit.

samaa!!! cuma saya dua² belah tangan..mmg sakit... bila dia menyengat tu kene main regang² jp elakkan pgg brg mcm hp atau ape je yg perlukan kita menggenggam

2y ago

Kan.. sakit kn..huhu