Kandungan nak masuk 24weeks tapi ada rasa sakit macam senggugut. Normal ke?

Sakit macam senggugut. Petang semalam sakit dalam pukul 4.30ptg sampai pkul 5.30ptg. Hari ni pulak, dari pukul 6pagi sampai sekarang(8.00pagi) sakit lagi. Normal ke?

1 Balas

normal . rahim mengambang utk memberi ruang kpd baby yg cepat membesar. kalau awak tak selesa boleh rujuk doc nnt

1y ago

Itu laa. Suami saya male nurse, dia pun ada bagitau benda yang sama. Tapi saya takde pengalaman, so risau tu lebih. Tq siss